SONOMA

La Veronal
HØST 2021

  • 21. — 22. okt
    Bærum Kulturhus · Sandvika
  • 26. okt
    Stavanger Konserthus
  • 28. okt
    Kilden Teater og Konserthus · Kristiansand
SONOMA bilde

Når lyttet du sist til fantasien din? Når var sist gang du stoppet og lot det innerste få fortelle deg hvordan realiteten kanskje burde være? Har vi i det hele tatt fortsatt kontakt med vår egen fantasi? Som en av de aller få som klarer å koble historie, realitet, nåtid, fremtid, fantasier og menneskesinnet, leter Marcos Morau og La Veronal, i dette stykket etter det primale. For i det primale ligger roten til mye kunnskap – kunnskap om våre erfaringer, våre ønsker, våre drømmer. I det primale kan fortid kobles med fremtid, gjennom en forståelse av nåtiden.

En sjelden gang kommer dette frem, men gjerne i en situasjon vi ikke selv kontrollerer. Som når vi opplever ekte frykt, enorm glede, dyp kjærlighet og andre følelser og øyeblikk vi ikke forventet eller helt forstår. Har du da lagt merke til hvilke lyder, tanker og ideer som presser seg frem? Hvordan kroppen snakker til oss på en helt annen måte. Hva om dette som ligger dypt inne i oss kunne få komme frem og hjelpe oss i en verden vi sjelden helt får grep på, og hvor vi egentlig aldri handler ut fra våre faktiske ønsker. Dette er hva SONOMA betyr – kroppens lyd, kroppens rop, kroppens behov for å si ifra om hva som faktisk er ekte.

Stykket må sees som en fortsettelse både fra Le Surrealisme au service de la Revolution fra 2016, og det siste arbeidet Pasionaria. Prosessen bak er fundamentert i mange av metodikkene til den store spanske filmskaperen Luis Buñuel, som tilhørte surrealismen og dets tanker rundt fantasi og realitet.

La Veronal fortsetter å være et av de mest unike og storslåtte kompaniene, og har de siste 10 årene hatt en enorm internasjonal suksess.

Kreditering
Konsept og regi: Marcos Morau
Koreografi: Marcos Morau i samarbeid med danserne
Dansere: Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Sau-Ching Wong, Ariadna Montfort, Nuria Navarra, Àngela Boix, Laia Duran, Anna Hierro
Text: El Conde de Torrefiel, La Tristura
Dramaturg: Roberto Fratini
Lyd design: Cristóbal Saavedra
Kostyme design: Silvia Delagneau
Scenografi: La Veronal
Teknisk ansvarlig: David Pascual, Bernat Jansà
Lysdesign: Bernat Jansà
Produsent: Juan Manuel Gil Galindo, Samprodusent: Cristina Goñi Adot

Co-produsert av: Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, Tanz im August/ HAU Hebbel am Ufer, Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura Ajuntament de Barcelona, Oriente Occidente Dance Festival, Theater Freiburg
Støttet av: INAEM – Ministerio de Cultura y Deporte de España, ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

C Anna Fabrega 0273
C Anna Fabrega 0269
C Anna Fabrega 0115
C Anna Fabrega 0107
C Anna Fabrega 0067
C Alfred Mauve La Veronal 222
C Alfred Mauve La Veronal 111
C Alfred Mauve La Veronal 26
C Alfred Mauve La Veronal 21
C Alfred Mauve La Veronal 14
C ALEX FONT Sonoma 3
C ALEX FONT Sonoma 2
C ALEX FONT Sonoma 1
C ALBERT PONS Sonoma alba
C ALBERT PONS Sonoma 9

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →