Skeleton Woman

Signe Becker og Ingvild Langgård
HØST 2022

Magisk halvtime

Skeleton Woman foto Tale Hendnes04

Skeleton Woman er et stedsspesifikt stunt, dels korverk, dels performance, og dels levende skulptur, med rituelt og mytisk preg. Ni utøvere gir kjøtt, knokler og stemme til ni variasjoner av en annen mulig femininitet, som kan fremstå som skremmende, kraftfull og rå. Vi henter opp en urkraft som ramler sammen og gjenoppstår igjen og igjen.

Utgangspunktet er Skeleton Woman, en skikkelse med unaturlige fysiske proporsjoner, overjordisk, uforutsigbar og grotesk - og en uventet fremstilling av kvinnekroppen. Ved hjelp av ni sangere/dansere, utfolder verket seg midt blant publikum, i en intim og høylytt opplevelse som både rører, berører og skaper ubehag. At de er ni replikaer av skikkelsen understreker det kollektive og rituelle ved verket. Vi ønsker å gi liv til en annen mulig femininitet, som kan oppleves som skremmende, kraftfull og rå.

Medvirkende:
Konsept: Becker / Langgård
Kostymer og scenografi: Signe Becker
Komponist: Ingvild Langgård
Utøvere: Harald Beharie, Marie Bergby Handeland, Julie Solberg, Cecilie Solberg, Irene Theisen, Kristin Helgebostad, Magnus Myhr, Ingeleiv Berstad, Signe Becker, Ingvild Langgård, Silje Aker Johnsen og Rosalind Goldberg
Produsert av: Becker / Langgård
Co-produsert av: Black Box Teater, BIT Teatergarasjen og Rosendal Teater
Støttet av: FFUK, FFLB, Norsk Komponistfond

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →