SONOMA

La Veronal
HØST 2021

  • 21. — 22. okt
    Bærum Kulturhus · Sandvika
  • 26. okt
    Stavanger Konserthus
  • 28. okt
    Kilden Teater og Konserthus · Kristiansand
SONOMA bilde

Når lyttet du til fantasien din sist? Når stoppet du opp og lot det innerste få fortelle deg hvordan realiteten burde være? Har vi i det hele tatt kontakt med vår egen fantasi?

Den prisbelønte spanske koreografen Marcos Morau har nok en gang latt seg inspirere av sin landsmann, filmskaperen Luis Buñuel og hans arbeid med surrealisme. Denne tilnærmingen, som etterstreber å gjenskape det som skjer i vår underbevissthet ligger også til grunn for dette verket.

I Sonoma leter Marcos Morau og La Veronal etter det primale og helt grunnleggende. Det som en sjelden gang kommer frem, i en situasjon vi selv ikke kan kontrollere. Ekte frykt, enorm glede, dyp kjærlighet og andre følelser og øyeblikk vi ikke forventet eller helt forstår. Har du lagt merke til hvilke lyder, tanker og ideer som presser seg frem da? Hvordan kroppen snakker til oss på en helt annen måte enn vanlig? Dette er hva Sonoma kan bety - kroppens lyd, kroppens rop eller kroppens behov for å si fra om hva som faktisk er ekte.

I tillegg til film, henter Morau også inspirasjon fra litteratur, fotografi og billedkunst til sine verk. I 2005 grunnla han La Veronal. Det Barcelona-baserte kompaniet har det siste tiåret utmerket seg med sine unike og storslåtte produksjoner, og hatt en enorm internasjonal suksess.

La Veronal fortsetter å være et av de mest unike og storslåtte kompaniene, og har de siste 10 årene hatt en enorm internasjonal suksess.

Medvirkende
Konsept og regi: Marcos Morau
Koreografi: Marcos Morau I samarbeid med danserne
Dansere: Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Sau-Ching Wong, Ariadna Montfort, Nuria Navarra, Àngela Boix, Laia Duran, Anna Hierro
Tekst: El Conde de Torrefiel, La Tristura
Dramaturg: Roberto Fratini
Lyddesign: Cristóbal Saavedra
Kostymedesign: Silvia Delagneau
Scenografi: La Veronal
Teknisk ansvarlig: David Pascual, Bernat Jansà
Lysdesign: Bernat Jansà
Produsent: Juan Manuel Gil Galindo, Samprodusent: Cristina Goñi Adot

Co-produsert av: Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, Tanz im August/ HAU Hebbel am Ufer, Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura Ajuntament de Barcelona, Oriente Occidente Dance Festival, Theater Freiburg
Støttet av: INAEM – Ministerio de Cultura y Deporte de España, ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

C Anna Fabrega 0273
C Anna Fabrega 0269
C Anna Fabrega 0115
C Anna Fabrega 0107
C Anna Fabrega 0067
C Alfred Mauve La Veronal 222
C Alfred Mauve La Veronal 111
C Alfred Mauve La Veronal 26
C Alfred Mauve La Veronal 21
C Alfred Mauve La Veronal 14
C ALEX FONT Sonoma 3
C ALEX FONT Sonoma 2
C ALEX FONT Sonoma 1
C ALBERT PONS Sonoma alba
C ALBERT PONS Sonoma 9

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →