All about Mimi


Høst 2024

Drag som har draget *

DSC4808

Mimi Devine er tidligere Carte Blanche-danser Shlomi Ruimis alter ego som entertainer og drag queen. Hun har hatt stor suksess i sosiale medier, og tar nå sin kultur og sine følgere fra TikTok og Instagram til scenen. All about Mimi er en forestilling hvor Mimi danser, mimer og spiller ut sine villeste fantasier og utfordringer fra hverdagen som småbarnsmor. Med seg har hun fire dansere fra det norske ballroom-miljøet, som på hver sin unike måte forfører publikum – og Mimi.

Forestillingen tar opp temaer som kjærlighet, forvandling, sårbarhet og det å bryte med forventninger. Mimi og de andre danserne leker seg med fikse ideer vi har om livets gleder og utfordringer, som familieliv, kroppsideal, sensualitet, sosiale medier og mye mer. Alt sammen osende av følelser og humor. På denne måten tar forestillingen drag-kunsten til et nytt og uventet sted. Det er en visuell og ærlig representasjon av skeiv kultur, med alle sine skygger og farger.

Medvirkende:
Queen: Mimi Devine
Koreografi: Shlomi Ruimi, Cassandra Moldenhauer, Daniel Elahi, Emma Damskau, Tormod Midtbø, Nicola Gunn
Medforfatter: Nicola Gunn
På scenen: Mimi Devine · Shlomi Rimi, Mother Cassandra · Cassandra Moldenhauer, Father Diesel · Daniel Eliah, Emmadonna · Emma Damskau, Thor · Tormod Skår Midtbø
Komponist: Jørn Lavold
Lys og scenografi: Martin Myrvold
Kostymer: Silje Teland Pedersen, José Cecilio Orozco Martínez
Foto: Yaniv Cohen
Video: Antero Hein

Støttet av Kulturrådet, Bergen Kommune, Bergersenstiftelsen, FFUK.
Samproduksjon: Dansens Hus Oslo, BIT Teatergarasjen og Carte Blanche

DSC4808
DSC5176
DSC5438
Z7 A3436 2 Pia Rothmann WEB
DSC 3961
DSC 5632
DSC 5954

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →