Lulla


2017

 • 08. — 15. okt
  Dansens Hus · Oslo
 • 17. — 18. nov
  Bærum Kulturhus
 • 20. — 21. okt
  RAS · Sandnes Kulturhus
 • 18. — 19. nov
  Asker Kulturhus
Dybwigdans Lulla Foto Morten Berentsen1

Lulla formidler en verden av sang, bevegelse og musikk, hvor vuggesang oppstår både i ny og i tradisjonell form.

Et musisk møte som åpner for deltagelse fra barn og voksne, på deres egne premisser. Lulla forteller ikke en konkret historie; med utgangspunkt i vuggesanger inviteres det til kroppslige interaksjoner og musikalsk samspill der nærvær, lytting og lek er sentralt. Lulla utforsker et uttrykk som oppstår i sin helhet i scenerommet hvor kunstnerne, barna og de voksne utgjør den kunstneriske og sosiale helheten. Både lyd og bevegelse bærer preg av en åpen og inviterende form, hvor målet er å oppnå dialog og samspill med barna.

Stavangerbaserte dybwikdans har de siste årene produsert scenekunst for de aller yngste. Forestillingene er vist nasjonalt og internasjonalt. De besøkte Dansens Hus i 2015 med installasjonen Toddlernes rom. dybwikdans ønsker i sine forestillinger å skape nære møter mellom utøvere og de besøkende, hvor interaksjon og deltakelse er med på å prege forestillingene.

Lulla er første forestilling som presenteres Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøst støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Iscenesetter: Siri Dybwik
Komponist: Nils Christian Fossdal
Scenograf: Kit Bjørn Petersen
Utøvere: Gerd Elin Aase. Nils Christian Fossdal
Studiomusikere: Andreas Utnem, Bergmund Waal Skaslien
Søm: Britt Stigen Martinsen, Kari Helene Gryte
Designer/tekniker: Karl Oskar Sørdal
Faglig veileder: Thomas Cabaniss
Foto: Morten Berentsen

Regional produsent: RAS Støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Stavanger kommune, Sandnes kommune, Sola kommune, Rogaland fylkeskommune, RAS, Universitetet i Stavanger.

Dybwigdans Lulla Foto Morten Berentsen1
Dybwigdans Lulla Foto Morten Berentsen2
Lulla
Mbmultimedia 170630 6815

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →