Personvern

  • Personvern for www.dansenettnorge.no

Behandlingsansvarlig

Dansenett Norge er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger som samles inn gjennom bruk av Dansenett Norge sitt nettsted. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med bruk av nettstedet. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra brukeren.

Bruk av informasjonskapsler/cookies

Dansenettnorge.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten.

Informasjonskapsler

_ga og _gat: Brukes for å kunne spore bruk av løsningen og forstå brukernes behov gjennom statistikkverktøyet Google Analytics. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse og sender dataene kryptert til Google Analytics. Vi kan ikke identifisere brukere basert på statistikken.

Google Analytics sin personvernerklæring.

Hvordan avvise informasjonskapsler

På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Se informasjon om dette på nettvett.no:
Slik administrer du informasjonskapsler

Nyhetsbrev – lagring av data


Ved å melde deg på nyhetsbrev godtar du at Dansenett Norge lagrer e-postadressen din og dine preferanser hos vår nyhetsbrevleverandør Mailchimp. Disse opplysningene brukes til å sende deg varsel om relevante nyheter på bakgrunn av dine preferanser. Du kan når som helst endre dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet.

Mailchimps personvernerklæring

Ved spørsmål rundt håndtering av personvern, send mail til:

kirre@dansenshus.com