Lulla


2018

  • 04. des
    Arktisk Kultursenter · Hammerfest
  • 06. des
    Alta Kultursal · Alta
Lulla @ Morten Berentsen

Lulla formidler dybwikdans en verden av sang, bevegelse og musikk, hvor vuggesang oppstår både i ny og i tradisjonell form.

Et musisk møte som åpner for deltakelse fra barn og voksne, på deres egne premisser. Lulla forteller ikke en konkret historie; med utgangspunkt i vuggesanger inviteres det til kroppslige interaksjoner og musikalsk samspill der nærvær, lytting og lek er sentralt. Lulla utforsker et uttrykk som oppstår i sin helhet i scenerommet hvor kunstnerne, barna og de voksne utgjør den kunstneriske og sosiale helheten. Både lyd og bevegelse bærer preg av en åpen og inviterende form, hvor målet er å oppnå dialog og samspill med barna.

Stavangerbaserte dybwikdans har de siste årene produsert scenekunst for de aller yngste. Forestillingene er vist nasjonalt og internasjonalt. De besøkte Dansens Hus i 2015 med installasjonen Toddlernes rom. dybwikdans ønsker i sine forestillinger å skape nære møter mellom utøvere og de besøkende, hvor interaksjon og deltakelse er med på å prege forestillingene.

Lulla er første forestilling som presenteres Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøst støtte fra Sparebankstifltelsen DNB.

Medvirkende:
Iscenesetter: Siri Dybwik
Komponist: Nils Christian Fossdal
Scenograf: Kit Bjørn Petersen
Utøvere:Gerd Elin Aase, Nils Christian Fossdal
Studiomusikere:Andreas Utnem, Bergmund Waal Skaslien
Søm:Britt Stigen Martinsen, Kari Helene Gryte
Designer/tekniker:Karl Oskar Sørdal
Faglig veileder:Thomas Cabaniss
Foto:Morten Berentsen
Kollegaveiledning:Anne-Linn Akselsen, Ida Wigdel
Fotograf: Morten Berentsen

Dybwigdans Lulla Foto Morten Berentsen2
Lulla
Lulla @ Morten Berentsen
Dybwigdans Lulla Foto Morten Berentsen1

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →