Circus Absence

Absence Crew
VÅR 2022

  • 20. apr
    Kilden Teater- og Konserthus · Kristiansand

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien

Jarle Moe3

Circus Absence er i byen!
Møt de tøysete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg. I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske sirkusdirektøren er en storsvindler må ryddegutten ta affære. Og det bygger opp til et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er tidligere norgesmestre i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger, blant annet for Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen. Ved å bruke breaking, en danseform med et tydelig gatepreg, til å formidle blant annet norske eventyr og tradisjoner har de skapt et tydelig og særegent uttrykk. Forestillingene kjennetegnes av spektakulære triks, humor og mye energi. Assosiasjoner til samtidsaktuelle temaer gjør de underholdende sceneshowene like relevante for voksne så vel som barn.

Samtidig som bergensbreakerne feiret sitt 20-årsjubileum i fjor har de også jobbet med sitt kanskje mest ambisiøse prosjekt hittil. Sammen med koreograf Jo Strømgren har de i denne helt spesielle sirkusforestillingen blandet de to dansestilene moderne og breaking. Et grep som har blitt tatt svært godt imot av publikum i alle aldre.

Medvirkende:

Koreografi og utøvere: Andreas Roksvåg, Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa
Utøvere: Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa, Alexander Andersen
Regi: Jo Strømgren
Kostymedesign: Linn Therese Michelsen
Maskedesign: Mette Noodt
Lysdesign: Einar Bjarkø
Lyddesign: Bjarte Våge
Foto: Jarle Moe/Andreas Roksvåg
Dramaturg: Morten Kjerstad

Co-produsenter: Jo Strømgren Kompani, Den Nasjonale Scene

Jarle Moe4
Circus Absence Jarle Moe Andreas Roksvaag 07
Jarle Moe4
Jarle Moe5
Jarle Moe9
Jarle Moe21
JHM07778
JHM07850

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →