JAM

Anne Golberg Stavn
Høst 2025

DSC00212

JAM er en utendørs pop-up-forestilling med dansere fra klubb- og streetdanskulturen, kjent for å være sosial og inkluderende.

JAM utforsker og utfordrer grensene mellom dans som kunstform og sosial dans. Målet å nå et publikum som ikke nødvendigvis forventer å se dans, og slik inkludere flere i dansekunsten.

Tilpasser seg hvert enkelt sted
Forestillingen kan spilles omtrent hvor som helst. Danserne tilpasser seg hvordan folk bruker hvert enkelt sted og hvilke strømninger som finnes der.

JAM kan oppleves nært og på avstand, i ti sekunder eller 45 minutter. Man skal kunne se på uten å føle at man må delta – samtidig som danserne åpner for at publikum kan bli med.

Den eneste scenografien er høyttalere som danserne bærer med seg på kroppen, som spiller en blanding av house, soul, funk og hiphop.

Medvirkende
Koreograf: Anne Golberg Stavn

Medskapende og utøvende dansere: Rina Abantao, Mathias Jin Budtz, Claúdio Fernandes, Amie Mbye, Chriz Nypan, Eshidoreen Paradiso, Anne Golberg Stavn, Ida Louise Sundby, Jens Jeffry Trinidad
Musikk (mix): Nikolai Nypan

Støttet av Kulturdirektoratet, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere og Oslo kommune

Anne
Jens
Alle
DSC00212
DSC00312

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →