Kaleidoscope

Shi Pratt
Høst 2025

Kaleidoscope går i poetisk dialog med de aller minste

Foto Tale Hendnes 2023 39

I denne unike forestillingen blir du og dine barn en del av et spennende univers som appellerer til alle sanser. Vi inviterer publikum til å bli med på en reise som utforsker tekstur, lys, farger og lyder på en helt ny måte. Dette er ikke bare en vanlig forestilling, det er en all-sanselig opplevelse som vil fange fantasien til både små og store. I Kaleidoscope møter én sans en annen, og magi oppstår. Samvær er hjertet av denne forestillingen, og alle ønskes velkommen til å bli en del av den. Publikum blir tatt med på en reise som utforsker farger, bevegelser, lyder og landskap, alt akkompagnert av levende musikk, lyder, sang og tale. Det blir en opplevelse som berører hjerter og skaper uforglemmelige øyeblikk.

Denne forestillingen gir et vell av sanseopplevelser gjennom sang og dynamiske bevegelser, alt i en støttende og inkluderende fellesskapssetting. Uansett hvilke behov publikum måtte ha, vil dere finne at forestillingen er tilrettelagt for alle. Kaleidoscope er en forestilling hvor nevrologisk mangfold har et stort fokus. Forestillingen foregår i et trygt og inkluderende rom med dempet belysning og skånsom lyd. Barn og voksne kan bevege seg, prate og utforske omgivelsene akkurat slik man måtte ønske. Det er ingen begrensninger rundt lyd, bare frihet til å nyte opplevelsen

Medvirkende
Koreografi: Shi Pratt
Dans: Elisabeth Christine Holth, Vilja Tjemsland Kwasny, Runa Sætervoll
Musikk: Andreas Mjøs, Øystein Moen
Kostymer og scenografi: Peny Spanou
Lysdesign: Eirik Lie Hegre
Illustrasjon: Arnold Starr
Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus

Forestillingen er samprodusert av Dansens Hus og er en del av prosjektet STOR kunst for små barn som er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.
Støttet av: Kulturrådet, Komponistenes vederlagsfond og Fond for lyd og bilde.


Foto Tale Hendnes 2023 20
Foto Tale Hendnes 2023 39
Foto Tale Hendnes 2023 50
Foto Tale Hendnes 2023 89
Kaleidoscope Tale Hendnes 2023 39

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →