Liminaria

Nora Svenning og Sudesh Adhana
Høst 2025

Skrekk og dans!

Liminaria Tomas Lauvland Pettersen 1860

I et tomt rom, fremmed og kjent på samme tid, møter vi fire menneskeaktige, underlig like vesener. Dette er en reise gjennom menneskelighet, gjennom flere stadier og projeksjoner av det fryktelige, det stygge, det grusomme, og kanskje noe vakkert.

Liminaria betyr terskler, stedene i mellom, overganger. De fire vesenene ser like ut, men tar forskjellige valg, fyller forskjellige roller, på godt og vondt. Det danner seg inntrykk av protagonister og antagonister, ofre og monstre, men det er ikke alltid enkelt å slå fast hvem som er hvem. Det lukkede rommet de beveger seg i gir ekko av rommene, definisjonene vi lager for oss selv og forsøker å navigere, men hvor de går seg vill og setter seg fast. Frykten for det ukjente, for endring, for de tingene man vet innerst inne men ikke vil se direkte på.

Virkelig god skrekk spiller på det sårbare i oss, og gir derfor mulighet til å utforske og trekke frem det dypt menneskelige (og medmenneskelige) . Det rører ved både de beste og de verste kvalitetene vi har.

Medvirkende
Konsept og koreografi: Sudesh Adhana og Nora Svenning
Utøvere/dansere: Michael Aspli, Kristina Gjems, Sudesh Adhana, Nora Svenning
Lysdesign: Mats Bergström
Ass. lysdesign og teknikk: Espen Karlsen
Lyddesign og Foley: Roy Fenstad (Storyline Studios)
SFX/Makeup-artist: Steinar Kaarstein (Effektmakeren)
Scenograf: Carl Nilssen Love
Kostymedesign og søm: Marita S. Ølander
Produsent: Ingvild Kristin Kirkvik
Fotograf: Tomas Lauvland Pettersen

Liminaria Tomas Lauvland Pettersen 1816 Enhanced NR
Liminaria Tomas Lauvland Pettersen 1860
Liminaria Tomas Lauvland Pettersen 1831

For arrangører

Ikke bruker enda? Send e-post til kirre@dansenshus.com. Du vil motta en e-post med en link for å få tilgang og gå videre med å opprette brukertilgang. Ditt brukernavn vil være din e-postadresse. 
Da dette skjer manuelt vil du få svar i løpet av normal arbeidstid.

Logg inn →